עוגת גבינה ופירורים – דיקלה מרציאנו
המרכיבים –
בצק:
מחממים תנור ל180
1.5 כוס קמח תופח
1/3 כוס סוכר
150 חמאה
3 חלמונים
אופן ההכנה –
במעבד מזון שמים קמח סוכר וחמאהה מוסיפים חלמונים עד קבלת תערובת פרורים
2/3 בצק משטחים ברינג/ תבנית קוטר 26 ו1/3 מהדקים לתבנית מחוץ לרינג אופים ל20 דקות עד שמזהיב
הגבינה:
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
500 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
חצי פודינג וניל
מקציפים את השמנת עם סוכר ואינסטנט פודינג
גבינות ומקפלים אותם לקצפת
מקררים את הבצק
שמים שקף כדי שיצא חלק ומושלם
שופכים את הגבינות
מפוררים מעל את יתרת הבצק שאפינו
מקפיאים
ואז מחלצים !
בהצלחה