פאי קוקוס ואגוזים מלא בבריכת שוקולד😋
מאת אתי ארטל
המרכיבים –
- לתחתית:
3 כוסות קוקוס
3 חלבונים (לשמור את החלמונים לשוקולד)
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כוס פקאן טחון/אגוזים
למלית:
300 גרם שוקולד מריר
3 חלמונים
רבע כוס שמן
אופן ההכנה-
בקערה לערבב את כל המצרכים של התחתית ולשטח על גבי נייר אפייה בתבנית פאי. לשטח היטב לעובי אחיד חשוב מאוד.
להכניס למקפיא לעשר דקות.
מחממים תנור ל-180°
בינתיים מכינים את המלית, שוקולד ושמן במיקרו בפולסים של 15 שניות עד שהשוקולד מבריק וחלק.
מוציאים ומוסיפים את החלמונים בהדרגה ומערבבים היטב (אחרת תצא לכם חביתה)😄
מוציאים את התחתית ושופכים את השוקולד פנימה
מיישרים היטב ומכניסים לתנור ל-25-35 דקות.
מוציאים כשהשוקלד יציב והצדדים זהובים.
מניחים על רשת לקירור ואחר כך מכניסים למקרר עד להגשה.
אפשר לקשט בזילוף קצפת צמחית או חלבית.
טיפ ממני- לפני ההגשה לגרד מעט תלתלים של שוקולד מריר ומעט פקאנים קצוצים.
מבטיחה לכם שהאורחים שלכם לא יישכחו את הפאי הזה.
חג שמח🌹