עוגת שיש ב 5 דקות, מתכון של מלי מאירוב ממש טעימה!! שבת שלום!
המרכיבים –
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל ושקית אבקת אפיה)
2 שקיות סוכר וניל
1 וחצי כוסות סוכר
5 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים או חלב (אני שמתי חלב)
גרידת תפוז מחצי תפוז או לימון
אופן הכנה –
לחמם תנור ל 175 מעלות
בקערה נערבב קמח, סוכר וניל וסוכר.
נקציף ביצים, שמן, מיץ תפוזים או חלב וגרידת תפוז.
נערבב הכל ונשפוך 3/4 מכמות הבלילה לתבנית משומנת 22 או קוגלהוף (או יותר גדולה אבל העוגה תצא קצת יותר נמוך).
לבלילה שהשארנו נוסיף 3 כפות קקאו ונערבב ונשפוך מעל הבלילה הלבנה ונקשקש קצת עם קיסם.
נאפה מדף שני מלמטה 175 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה ושבת שלום