קטגוריות
הבלוג של יובל חלבי לביבות

הסוד לפנקייק תפוח ואוורירי

נופר שמחון נאור

מתכון לפנקייקים תפוחים מהסרטים …

קצת צריך להשקיע אבל יש תוצאה

תרכשו רינג בגודל פנקייק זה עושה את ההבדל

חוץ מזה להקציף חלבונים בנפרד פרט הכי חשוב להצלחה של התפיחה היפה.

המרכיבים-

4 ביצים מופרדות

3 כוסות קמח תופח

רבע כפית סודה לשתייה (כן חשוב )

כפית וניל /שקית

4 כפות סוכר גדושות

2 כוסות חלב

2 כפות חמאה מומסת או שמן

רבע כפית מלח

אופן ההכנה –

נקציף את החלבונים עם סוכר .

בקערה אחרת נערבב את שאר המרכיבים.

נקפל את קצף החלבונים לתערובת .

נחמם מחבת ציפוי נונסטיק משומנת בחמאה

נשמן היטב את הדפנות של הרינג בחמאה

נשים על המחבת ונשפוך לתוכו מהתערובת.

נחלץ בעזרת סכין מהצדדים ונהפוך צד שני.

ככה יצאו לכם פנקייקים מטורפים.

אם אין רינג תכינו בלי  אפשר מחבת פנקייק או מחבת קטנה קטנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version