קציצות מנגולד
מאת – אילנה לוי
המריכיבים –
3 חבילות עלי מנגולד
בצל אחד
צרור פטרוזיליה
3 כפות קמח
5 כפות פירורי לחם
3 ביצים
כפית פפריקה
כפית זעתר
מלח ופלפל
אופן ההכנה –
לשטוף את עלי המנגולד.
לקצוץ לא דק מידי ולחלוט כמה דקות במים רותחים.
להניח במסננת להגרת הנוזלים ומידי פעם לסחוט .
כשמתקרר לסחוט היטב היטב מנוזלים,
לקערה נקצוף את הבצל והפטרוזיליה ונוסיף
את פירורי הלחם, הקמח והביצים.
לתבל במלח (זהירות עם המלח כי העלים עצמם מלוחים מעט), פלפל שחור פפריקה וזעתר.
לערבב את העיסה וליצור כדורים.
לשטח על נייר אפיה משומן קלות ולאפות ב-180 מעלות משני הצדדים עד שמזהיבים.
בהצלחה – אילנה לוי
תגובה אחת על “קציצות עלי מנגולד אפויות בתנור טעימותתתת !!!!!”
בוקר טוב . אפשר גם להוסיף בשר טחון?