קטגוריות
חלבי טבעוני

בייגלה רומני חם וטרי – איזה רכות ואיזה טריות

צילום – אהובה אדרי
בייגלה רומני חם וטרי
מאת – אהובה אדרי 
המרכיבים – 
2 וחצי כפות שמרים יבשים
1 וחצי כוסות אוניברסליות מים פושרים
2 כפות סוכר
4 וחצי כוסות קמח
חצי כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה – 
שמים בקערה גדולה חצי כוס של מים פושרים
את השמרים והסוכר,
מערבבים ונותנים לזה קצת לתסוס.
מעל מנפים הקמח ומוסיפים את השמן.
לאחר מכן להוסיף את המלח ואת כוס המים הנותרת.
לשים היטב ומניחים למנוחה 10 דק` בלבד.
מחלקים את הבצק ל-9 כדורים.
כל כדור מחלקים לשניים מגלגלים לשני נחשים ומלפפים אחד בשני. יוצא סהכ 9 בייגלה.
ממלאים סיר עם מים ו2 כפות סודה לשתיה מביאים לרתיחה ומניחים כל בייגלה בנפרד ל-30 שניות בלבד ומוציאים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מורחים ביצה וזורים שומשום/זעתר/קצח.
אפייה על 180 מעלות כ20 דק עד שמשחים.

בתאבון 

צילום – אהובה אדרי

8 תגובות על “בייגלה רומני חם וטרי – איזה רכות ואיזה טריות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version