עוגת תפוחים לכבוד השנה החדשה !🍏🍏🍏
יש לי חולשה לעוגות תפוחים😉הינה עוד אחת שקשה לסרב לה!😋
מאת – דבי נסירי
המרכיבים–
4 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
כפית קינמון
4 כפות צימוקים/חמוציות
1/4 כוס סוכר חום
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
חצי כוס רסק תפוחים
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
אופן ההכנה –
להכניס לסיר את קוביות התפוחים והסוכר החום
לבשל כמה דקות
כ – 5 דקות ( את הצימוקים/חמוציות להוסיף דקה לפני הסוף).
לקרר טוב.
הכנת תערובת של עוגה
בקערת המיקסר לשים 3 ביצים גדולות,3/4 כוס סוכר חום להקציף 5 דק על מהירות גבוה.להוסיף 3/4 כוס שמן בזרם דק.
להנמיך למהירות נמוכה ולהוסיף 1/2 כוס רסק תפוחים,2 כוסות קמח מנופה,1 שקית א.אפיה עד לאיחוד בלבד.
לרפד תבנית מלבנית באורך 20/30 ס״מ בנייר אפיה ולשמן. לצקת חצי מהבלילה,לפזר מעל חצי מתערובת התפוחים ולהטביע מעט.לחזור על הפעולה עם החלק השני.
לאפות בתנור מחומם מראש ל180 מעלות כ50 דק.
בהצלחה!💕
הערות:אפשר לאפות בתבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק.(זמן אפיה יכול להתקצר)
אפשר לערבב את תערובת התפוחים לבלילה.