תבשיל כבד עוף ותפוחי אדמה ב 5 דקות עבודה
מאת – ירדנה ג’אנח
המרכיבים –
קילו כבד
2 בצלים
2 תפוחי אדמה
1 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1/4כפית שום כתוש
כפית מלח
1/2 כוס מים
אופן ההכנה –
לצלות את הכבד על הגז מטעמי כשרות.
לטגן את הבצלים לרצועות ועד להזהבה.
להוסיף את התיבול.
לכסות במים ולהוסיף את תפוחי האדמה , קלופים וחתוכים לקוביות ולבשל עד לרכות.
עם חסר מים ניתן להוסיף מעט .
את הכבד להוסיף בסוף ל7-8דקות .
בתאבון