קטגוריות
Uncategorized

מתכון לזנגולה – זנגולה מטוגנת ממתק מהמטבח העיראקי במיוחד לחנוכה

Karin Zakin

זנגולה ממתק עיראקי ממכר שאוכלים בחנוכה וגם בחג הפורים

מאת – Karin Zakin

המרכיבים- 
3 כוסות קמח
3 כוסות מים
1 כף שמרים
2 חבילות סוכר וניל
מרכיבים לסירופ-
2 כוסות מים
3 כפות דבש
1 כף מי זוהר
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה- 
לערבב את החומרים בקערה טוב טוב.

ולהתפיח כ – שעה.

להעביר בצק לתוך שקית זילוף ולזלף בתוך השמן החם בצורת ספירלה. לטגן עד שהצבע זהוב .

להרתיח את מוצרי הסירופ עד שנעשה סמיך.

לטבול כל זנגולה בסירופ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version