זנגולה ממתק עיראקי ממכר שאוכלים בחנוכה וגם בחג הפורים
מאת – Karin Zakin
המרכיבים-
3 כוסות קמח
3 כוסות מים
1 כף שמרים
2 חבילות סוכר וניל
מרכיבים לסירופ-
2 כוסות מים
3 כפות דבש
1 כף מי זוהר
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה-
לערבב את החומרים בקערה טוב טוב.
ולהתפיח כ – שעה.
להעביר בצק לתוך שקית זילוף ולזלף בתוך השמן החם בצורת ספירלה. לטגן עד שהצבע זהוב .
להרתיח את מוצרי הסירופ עד שנעשה סמיך.
לטבול כל זנגולה בסירופ.