טורטיית שווארמה איך שזה טעים
טורטיות עם חזה עוף בתיבול שווארמה
כמה שזה נשמע פשוט ורגיל האמת שככה זה טעים😋
לפעמים בא לנו לשנות, אפילו להוסיף משהו ולא מתחשק שזה יהיה עוד תבשיל אז זה מגש שלגמרי מתאים גם לילדים וגם למבוגרים❤️
מתכון ורעיון מאת – מורן עקיבא
המרכיבים–
בצל גדול או 2
קילו חזה עוף
מלח
פלפל
כורכום
תבלין שווארמה
טורטיות
אופן ההכנה –
לטגן בצל אחד גדול (או 2 רגילים) חתוך לרצועות קצרות או קצוץ מה שרוצים עד הזהבה טובה.
להוסיף קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות, להמשיך לטגן לא על אש גבוהה מדי עד שכל החזה עוף מחליף צבע ולהוסיף תבלינים:
מלח
פלפל שחור
כורכום
תבלין לשווארמה
*לא להגזים עם המלח כי בתבלין של השווארמה יש גם קצת מליחות.
לערבב את הכל טוב טוב ולהוסיף רבע כוס מים (לא יותר) ככה החזה עוף לא מתייבש ונשאר עסיסי.
להמשיך לערבב ולבשל עוד כמה דקות עם מכסה פתוח ולכבות.
*אפשר לטעום ולתקן טעמים.
לקחת חבילת טורטיות, כל טורטיה לחמם 3 שניות במיקרוגל(עוזר לה להיצמד ולהיסגר יותר טוב)
להניח, למלא אותה מתחילת השוליים בכמות יפה של מילוי, לסגור בצדדים ולגלגל כמו לאפה.
כל טורטיה לחתוך באמצע עם סכין טובה וחדה ל-2 ולהניח על מגש/תבנית.
*אפשר לחמם קצת על הפלטה(לא יותר מדי זה עדין ויכול להישרף)
ולהגיש בצד עם טחינה/מיונז וקוביות מלפפון חמוץ😋😋😋