קטגוריות
Uncategorized חלבי צמחוני

כמה שזה טעים – בורקס גבינה בפילו

אושרת רון

בורקס גבינה מבצק פילו
מאת – אושרת רון

המרכיבים – 
1 חבילת עלי פילו
1 ביצה להברשה
מעט שמן
שומשום

למילוי:
חבילת גבינה לבנה – 500 גרם
3 גביעי קוטג׳
400 גרם גבינה צהובה מגורדת
חבילה וחצי גבינה בולגרית בקוביות או
מגורדת
2 ביצים
5 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל

אופן ההכנה –
להפשיר מראש את עלי הפילו.
להניח על תבנית גדולה שטוחה עם נייר אפייה.
לערבב את כל חומרי המילוי.

לחמם את התנור ל-180 מעלות טורבו.

להפריד מחבילת הפילו שני עלים ולהבריש במעט שמן.

למרוח כמות נדיבה של מילוי בשליש הראשון של העלה ולגלגל לרולדה.
לחזור על הפעולה ולמלא את התבנית ברולדות. יש להקפיד לכסות את יתרת הבצק במגבת כדי שלא יתייבש.
אחרי שכל הרולדות מוכנות – להבריש בביצה ולפזר כמות נדיבה של שומשום.

לאפות עד שהבורקס מזהיב.

רצוי להניח את התבנית בשליש התחתון של התנור.

בתיאבון!

אושרת רון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version