שניצל חציל בתנור – ללא טיגונים יוצא פצצות
מאת – ליאורה רזיאל
המרכיבים-
2 חצילים פרוסים
2 ביצים
כפית פפריקה
חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק
מלח
שמן
אופן ההכנה –
נפרוס חצילים לעובי ס”מ.
נמליח מעט .
נחכה חצי שעה ונספוג במגבת מטבח.
נערבב ביצים עם פפריקה וצ’ילי.
נטבול פרוסות החצילים בתערובת.
נצפה בפירורי לחם.
על ניר אפיה נזלף שמן זית.
נסדר את החצילים על הניר ונזלף קצת גם מלמעלה.
נכניס לתנור 180 מעלות עד שיזהיב.
משגע בתאבון