קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

זאת אחת מעוגות התפוחים הכי טעימה שהכנתי – עוגת תפוחים נדירה

 

Ba Su

לא רק אוזני המן

עוגת תפוחים נדירה

משתפת אותנו במתכון מעלף – Ba Su

עוגת תפוחים
נדירה
שלא תפסיקו לאפות ולישר 
עוגה הכי הכילשבת
עוגת תפוחים נימוחה תענוג בכל ביס
עוגת התפוחים אחת מהטעימות ומהשוות!!!
זו עוגה בעלת 3 שכבות והיא מעלפת
המרכיבים-
לבצק
2 ורבע כוסות קמח קמח מנופה+שקית אבקת אפיה
200 גר חמאה בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר לבן,(אפשר להשתמש בכוס סוכר לאוהבי המתוק.)
גרד מחצי לימון
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
התפוחים-
6 תפוחים חמוצים. לשטוף,לקלף   לחתוך לפרוסות.
50 גר סוכר לבן
כפית קינמון
ציפוי פודינג-
2 ביצים
3 כפות חלב
כף סוכר
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
את חומרי הפודינג לערבב היטב בעזרת מטרפה או מיקסר ידני.
את זה ניצוק באופן שווה על התפוחים .
את חומרי הבצק ללוש היטב אפשר ידני.
לשמן תבנית עגולה בגודל 30/ 26.גם את הדפנות לשמן.
אפשרות שניה להניח דף אפיה בתחתית התבנית ולשמן רק את
הדפנות.
לקחת קצת מהבצק ולהניח בצד. (בצק זה ישמש לרצועות שנניח מעל התפוחים.)את שאר הבצק נשטח בעזרת היד בתחתית התבנית .וקצת בדפנות התבנית .
את התבנית נכניס למקרר לחצי שעה!!!
לאחר חצי שעה להוציא את התבנית מהמקרר
לסדר את התפוחים על כל הבצק.
מעל התפוחים ליצוק באופן שווה את תערובת הפודינג.
את הבצק שהשארנו בצד לרדד ולחתוך לרצועות.
ולהניח מעל התפוחים.או לפורר/לגרד על התפוחים חתיכות בצק.
אפיה בחום של 180 מעלות
35 עד ארבעים וחמש דקות. תלוי בתנור שלכם.
שימו לב לחום התנור שלכם.
שהעוגה קרה, פדרו באבקת סוכר.
באהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version