קטגוריות
Uncategorized חלבי ראש השנה

מתכון לחלות של מאפייה טעם שלא תשכחו

צפנת קורדובה

חלות לשבת
טעם שלא תשכחו בחיים.
שימו ❤ להוראות הכנה חשוב מאוד!

מאת צפנת קורדובה

המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
כף מלח
ביצה
רבע כוס שמן
ו 3 כוסות מים בכוס חד פעמי לשתיה קרה

אופן ההכנה-
לשים בכוס גדולה סוכר עם השמרים וכוס מים חמימים בצד ל 5 דקות.

להכניס לקערה את הקמח עם המלח ולערבב דקה.
להכניס בעדינות את הביצה ולערבב .
להכניס את השמן ולערבב .
ואז להוסיף את הכוס עם השמרים הסוכר ,וגם את שני כוסות המים החמימים בהדרגה
ללוש במיקסר לעוד 10 דקות לא פחות.

לתת מנוחה והתפחה של שעה .
ללוש שוב דקה ולתת מנוחה של 10 דקות .
לקלוע חלות כל אחת מה שרוצה.

כאן קליעות לחלות 
לתת מנוחה של שעה .

שימו לב שההתפחה האחרונה מאוד חשובה.
לרסס בשפריצר או להבריש בעדינות מים על החלות ולפזר שומשום.
ןלהכניס לתנור שחומם מראש ל180 על אפיה לא טורבו.
עשרים,שלושים דקות או יותר – כל אחת והתנור שלה.
בהצלחה לכולם ושבת שלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version