קטגוריות
Uncategorized חגים עוגות פרווה

עוגת תפוחים בחושה כשרה לפסח

אילנה טל

 

עוגת תפוחים מושלמת לפסח
מסוג העוגות הרכות, הטעימות שלא תפסיקו ליישר.

מאת – אילנה טל

המרכיבים –
כוס מידה אוניברסלית

5 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
רבע כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שקדים/אגוזים טחונים
כוס קמח תופח כשל”פ
1 אבקת אפיה
חצי כפית קינמון או יותר לפי טעמכם
כף גדושה פודינג וניל
2 תפוחים מכל סוג קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
בנוסף תפוח קלוף חצוי ופרוס לקישוט

אופן ההכנה – 

מפרידים ביצים , ומקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
לקצף יציב וחזק.
מורידים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים, השמן
ומיץ התפוזים.

מערבבים יחד את היבשים
פודינג, קמח, קינמון, שקדים, אבקת אפיה
מוסיפים באיטיות, ותוך כדי ערבול במהירות נמוכה, כך נבטיח שהאווריריות תישמר.

מכבים את המיקסר ומקפלים פנימה את התפוחים שחתכנו.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 26,
ויוצקים את הבלילה, ומעל מסדרים תפוחים חצויים ופרוסים

מחממים מראש תנור ל 160 מעלות ומכניסים לאפיה עד שהקיסם יוצא יבש , כשעה.

בהצלחה !!

 אילנה טל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version