קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות
המרכיבים-
לתערובת קציצות
חצי קילו בשר בקר
תפו״א קטן קצוץ
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה ומתוקה
קצת כורכום
קינמון/בהרט
חופן אורז שטוף
ביצה מקושקשת בצלחת
סולת בצלחת שניה (בפסח התחליף הוא קמח תירס )
לרוטב –
בצל
עגבניה
שום
גזר פרוס
סלרי חתוך
פפריקה חריפה
ומתוקה
קורט סוכר
מלח פלפל
כורכום
רסק עגבניות
אופן ההכנה –
בשר – לערבב הכל יחד.
בסיר רחב מטגנת על אש קטנה בצל,שום, סלרי עגבניה וגזר.
מוסיפה תבלינים רסק ומים.
יוצרת קציצות טובלת בביצה ואחר כך בסולת(קמח תירס) ומטגנת בשמן .
משני הצדדים .
מעבירה ישר לרוטב לבשל חצי שעה או 40 דקות עד שמוכן.
3 תגובות על “קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות איזה טעימות”
את האורז לערבב בתערובת של הבשר?כמה בדיוק?חופן יכול להיות הרבה או חופן קטן
כן 2-3 כפות
קציצות אהוחצירה מעלפות איזה טעים טעם גן עדן לא להתעצל שווה להכין נבלעות כמו גרעינים שאפו