קטגוריות
חגים עוף ראש השנה

עוף חגיגי עם ערמונים

צילום – נועם זיגדון
עוף עם ערמונים
מתכון מנצח לחגים
המרכיבים-
4 כרעי עוף מחולקים
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות דקות
4 שיני שום פרוסות
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
2 שקיות ערמונים בוואקום
½ כף אבקת מרק בצל
1 כוס מים
¼ כפית פלפל שחור
¼ כף מלח
½ כף ראס אל חנות
½ כפית כורכום
¼ כוס שמן
אופן ההכנה –
משחימים את הבצל עם שמן
מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדים
מוסיפים את השום והכורכום
מבשלים כ-2 דקות
מוסיפים ½ כוס מים
מוסיפים את תפוחי האדמה והערמונים
בקערה קטנה שמים את שאר התבלינים עם ½ כוס מים נוספים
יוצקים מעל העוף ותפוחי האדמה
מביאים לרתיחה
מעבירים ללהבה בנונית אש נמוכה ומבשלים כשעה
באהבה נועם זיגדון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version