קטגוריות
סלטים צמחוני

סלט חצילים פיקנטי והוא אחד הטעימים

 

מוריה גל

סלט חצילים פיקנטי וטעים – מוריה גל

 

המרכיבים
חציל גדול
1/2 גמבה אדומה
1/2 גמבה צהובה
1/2 כפית אריסה חריפה כפית שטוחה פפריקה מתוקה
חופן כוסברה קצוצה דק
3 שיני שום כתושות
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
לשטוף את החציל ובעזרת מזלג לנקב חורים בחציל.

לחמם תנור על 200° מעלות.
להכניס את החציל והפלפלים לאפייה  בתבנית אפייה על נייר אפייה. עד שאפוי היטב .
לקרר את החציל.

לחתוך רצועות/ קוביות  את הפלפלים

לאחר הקירור, לחתוך לקוביות, ויחד עם זאת גם את שאר המצרכים להוסיף את הכל ביחד לערבב ולטעום האם חסר משהו. כמובן שככול שהחציל ישאר יותר זמן עם התבלינים הוא יהיה יותר טוב באותו היום, הסלט לא נשאר להרבה זמן במקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version