עוגיות אגוזים פריכות הכי טעימות
מגלגלים לרוגלך
מאת – יפה טל
המרכיבים-
5 כוסות קמח
200 גר חמאה / מחמאה
שקית סוכר וניל
א. אפיה
כף סוכר
חצי כוס תפוזים
חצי כוס שמן
המילוי-
כוס אגוזים טחון
חצי כוס סוכר חום
כוס קוקוס
כפית קינמון
שני חלבונים
אופן ההכנה –
נעבד במיקסר את הבצק .
נכניס לקירור שעה.
נחלק ל- 5 כדורים
כל כדור נפתח ונחלק למשולשים (8)
נשים בקצה מהמלית נגלגל לרוגלך
אפייה 170 מעלות חצי שעה
נפדר אבקת סוכר
בתאבון