מאפינס/לחמניות גבינה וירקות
מאת – Miriam Elkayam
המרכיבים –
2 גביעי קוטג’
4 ביצים
3 כפות גבינה צהובה מגוררת
1 קופסת שימורי תירס מסונן מהנוזלים
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 גזרים מגורדים
מלח ופלפל שחור
3 כפות גדושות של קמח
ושקית אבקת אפייה
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
אופן ההכנה –
במחבת נטגן במעט שמן את הבצל הקצוץ , ולאחריו נוסיף את הפטריות ונמשיך לטגן מעט , ונשים בצד לקירור.
בקערה נשים את כל שאר מרכיבי המאפינס ונערבב היטב .
נשפוך לתוך התערובת את הבצל והפטריות ונערבב.
כאשר הכל מעורבב, לצקת בעזרת כף לקוקוטים, אין צורך לשמן, ולאפות בחום בינוני עד להזהבה .
בהצלחה!!!