קטגוריות
חגים חלבי עוגות עוגות פרווה ראש השנה

קינוח כוסות מוס שוקולד הכי טעים בעולם וקל להכין

Riki simkins

המתכון הכי קל

קינוח לרגע האחרון

לא צריך להתכונן מראש

מאת – ריקי סימקינס

המרכיבים

2 אריזות שמנת מתוקה/פרווה

250 גר שוקולד חלב / מריר

לקישוט אגוזים

פירורי עוגיות

קוקוס

אופן ההכנה
להמיס על טמפרטורה נמוכה ,250 גר’ שוקולד חלב עם קופסת שמנת מתוקה אחת בקלחת בבחישה (להיזהר שלא יישרף).

לשים במקרר לפחות ל-4 שעות, אפשר גם ללילה
כשמוציאים מהמקרר, לשים במיקסר , להקציף את התערובת תוך הוספת קופסת שמנת מתוקה נוספת עד שנוצר קרם מוס.

לזלף לכוסות הגשה ולעטר איך שמתחשק
מוס פרווה:
אותו הדבר, רק להחליף את השוקולד חלב בשוקולד מריר ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version