המתכון הכי קל
קינוח לרגע האחרון
לא צריך להתכונן מראש
מאת – ריקי סימקינס
המרכיבים –
2 אריזות שמנת מתוקה/פרווה
250 גר שוקולד חלב / מריר
לקישוט אגוזים
פירורי עוגיות
קוקוס
אופן ההכנה –
להמיס על טמפרטורה נמוכה ,250 גר’ שוקולד חלב עם קופסת שמנת מתוקה אחת בקלחת בבחישה (להיזהר שלא יישרף).
לשים במקרר לפחות ל-4 שעות, אפשר גם ללילה
כשמוציאים מהמקרר, לשים במיקסר , להקציף את התערובת תוך הוספת קופסת שמנת מתוקה נוספת עד שנוצר קרם מוס.
לזלף לכוסות הגשה ולעטר איך שמתחשק
מוס פרווה:
אותו הדבר, רק להחליף את השוקולד חלב בשוקולד מריר ואת השמנת המתוקה בשמנת צמחית