קטגוריות
חגים חלבי טבעוני ראש השנה

מנה שתקפיץ לכם את השולחן – שעועית ירוקה בוטנים ושומשום

 

 

שעועית ירוקה מוקפצת עם בוטנים ושומשום

מאת כוכבה אילוז

עפ”י מתכון של מיכל דינר

 

המרכיבים

שעועית ירוקה טרייה או מוקפאת 600 גר’

כוס בוטנים ללא קליפה

2 כפות גדושות שומשום

חצי כפית מלח גס

שמן זית

אפשר פלפל חריף פרוס

אופן ההכנה –

לחמם שמן זית – 3-4 כפות בווק או במחבת עמוקה .

לטגן את הבוטנים תחילה ואחר כך להוסיף שעועית ירוקה .

להקפיץ כמה דקות ולהוסיף מלח פלפל שחור

חריף ואת השומשום.

להקפיץ כמה דקות עד שהשעועית רכה מעט ונגיסה לאכילה.

חג שמח בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version