קטגוריות
Uncategorized

איך שאני אוהבת אותן – קרואסונים פריכים שנמסים בפה

Shimrit Suchard
קרואסונים פריכים פריכים !
מתכון מושלם של אמא שלי היקרה ז”ל
מזהירה מראש: ממכר ונחטף כמו גרעינים….
לא תרצו להפסיק לנשנש…
המילוי… נוטלה.
מושלם לצאת כיפור!!!!
משתפת במתכון המשפחתי – שמרית סושארד
המתכון של הבצק להכנת כל העוגיות גם מגולגלות גם עם ריבה
יש כאן כמון ענקית של בצק
אפש להכין חצי כמות
המרכיבים-
2 מחמאה או חמאה 400 גר’ רכה
2 כוסות מים
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
2 אפיה
כוס  סוכר (גם אפשר רק חצי כוס )
קמצוץ מלח
קמח בערך קילו –
אופן ההכנה –
לשים את הכל בקערה ואת הקמח להוסיף בהדרגה.
 עד שמתקבל בצק נעים ונוח לעבודה. יוצא בערך קילו וקצת
יוצאת כמות ענקית של בצק . כמה מגשים טובים.
אפשר להכין חצי כמות
לתת לבצק מנוחה במקרר שעה או אפילו כמה שעות
לחלק לכדורים -10
לרדד כל כדור לעיגול לחתוך משולשים
למרוח כל מה שאתם אוהבים ולגלגל לקרואסונים קטנים.
מרחתי – נוטלה, או כל ממרח שוקולד או ממרח תמרים או קריבה או חלבה. לוקום.
אפשר גם בלי כלום
אפייה 180 מעלות 20 דקות
לקרר ולפדר אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version