קטגוריות
Uncategorized

מתכון לבסבוסה המקורית אין טעימה ממנה

 

אסתר סמרנו

הבסבוסה המקורית – אין טעימה ממנה

תכינו בדיוק כמו במתכון

היא חלבית והיא מעולה

סירופ-

כוס סוכר

כוס וחצי מים

מעט לימון

מעט מי זהר

המרכיבים-

4 כוסות סולת

3/4 כוס סוכר

כוס קוקוס

שקית וחצי אבקת אפייה

200 גר’ חמאה מומסת

2 גביעי יוגורט 3%- כל גביע 200 מ”ל

8 כפות חלב

מי זהר בטיפות

קורט מלח

אופן ההכנה –

לערבב את הכל בקערה אחת לתערובת אחידה וחלקה.

לשמן את התבניץ מרובעת בינונית

לסמן חתכים  לנעוץ שקד המרכז כל חלק.

לאפות על 160 מעלות כ- 45 דקות

להכין סירופ בזמן שהעוגה בתנור ולקרר-

לבשל על האש עד שנמס

לשפוך על העוגה שיוצאת מהתנור

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version