זה מתכון ממש פשוט
אבל כם המשפחה אוהבת
מאת חגית כהן
2 רולדות
המרכיבים-
חבילת בצק עלים תערובת של בשר טחון-
בשר טחון כחצי קילו
2 בצל קצוץ
2 שיני שום כתוש
תבלינים לפי טעם-
בהרט
כמון מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה
אופן ההכנה-
נטגן בצל ואחר כך נוסיף את הבשר .לערבב עם כמה דקות עם כל התבלינים .
לחכות שהתערובת מתקררת .
לפתוח בצק עלים למלבן
להניח באמצע הבצק מלית בשר ולקפל איך שרוצים ,אני עשיתי רולדה.
למרוח בביצה טרופה ומעל אפשר שומשום .
לאפות 180 מעלות כ40 דקות
לרוטב פטריות –
בצל קצוץ לטגן עם פטריות טריות פרוסות או מקופסה.
להוסיף מלח פלפל כף מרק פטריות או עוף ומים לבשל כמה דק עד שמסמיך
להגיש פרוסת בורקס ומעליה הרוטב