קרם בוואריה ללא ביצים
מאת – Hanita gorfinkel -ronen
המרכיבים –
חבילה אחת של ביסקוויטים
כוס חלב לטבילה
1 כוס מים חמים
חבילה של גל’טין 14 גרם
2 שמנת מתוקה
1 וחצי כוסות חלב
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה –
לטבול ביסקויטים בחלב ולהניח בתבנית.
את כוס המים החמים וחבילת הג’לטין לערבב היטב עד שהג’לטין נמס ולהניח בצד להתקרר.
במיקסר להקציף יחד לקרם את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג וניל ולהוסיף את השמנת חמוצה.
בשלב הזה להקציף רק עד שנטמע בתערובת ולהוסיף את הג’לטין שהתקרר.
חשוב לא להוסיף אותו חם, ולהקציף עד שנטמע בתערובת (אפשר לערבב גם בעזרת מרית שיתערבב יותר טוב שלא יהיו משקעים למטה של ג’לטין).
לשפוך על הביסקויטים ולהכניס למקרר ללילה.
לשפוך מעל סירופ שוקולד אפשר גם אגוזים קצוצים.
בהצלחה!!!