כדורי טראפלס שוקולד חלבה ופקאן בציפוי שוקולד חלב ופקאן גרוס
מאת – אתי אלוש
המרכיבים –
לכדורים:
200 גרם שוקולד מריר 60%
100 גרם שוקולד חלב
1 שמנת מתוקה
5 כפות קוקוס
80 גרם חלבה חתוכה לקוביות קטנות
80 גרם פקאן סיני חתוך גס
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
10 גרם חמאת קקאו או כף שמן
70 גרם פקאן סיני קצוץ
אופן ההכנה –
לכדורי הטראפלס נמיס בקערת מיקרו את השוקולד המריר,
השוקולד חלב והשמנת המתוקה.
להמיס ולערבב היטב עד איחוד ושהגאנש חלק.
לקרר בערך 5 דקות במקפיא.
ולהוסיף את הקוקוס, החלבה והפקאן הסיני.
להכניס למקפיא לשעה.
להוציא, ליצור 20 כדורים, ולהכניס למקפיא לשעה.
בנתיים להמיס את שוקולד החלב עם חמאת הקקאו לציפוי ולערבב היטב שלא יהיו גושים.
להוסיף את הפקאן הסיני הקצוץ, לערבב ולצפות את כדורי הטראפלס אחד אחד.
להכניס שוב למקפיא ולא להפסיק לאכול.
בהצלחה!!