קטגוריות
Uncategorized

קישואים ממולאים מהמטבח הסורי

אור לי כרמלי

 

קישואים ממולאים

מהמטבח הסורי של אמא

מאת או לי כרמלי

המרכיבים

12-15  קישואים קטנים

המילוי –

כוס אורז עגול

רבע קילו בשר טחון

(לצמחוני אפשר לשים חומוס מבושל או עדשים )

מלח

פלפל שחור

מעט שמן

בצל מגורד או מטוגן

עשבי תיבול –

שמיר ,בצל ירוק

נענע יבשה

לרוטב –

שום

מלח

פלפל לבן

מעט מרק עוף

מיץ לימון

נענע יבשה

אופן ההכנה –

מרוקנים קישואים(רצוי קטנים) ומגרדים את הקליפה החיצונית שלהם. להשאיר את התכולה .

אפשר לשים בתחתית הסיר.

לערבב תערובת אורז והבשר .
לשטוף את הקישואים למלא בתערובת אורז, בשר טחון, מלח פלפל שחור וקצת שמן.
לטגן קלות עם מעט שמן בסיר להוסיף כמה שיני שום ומים.
לתבל במלח ופלפל לבן , כפית אבקת מרק לבשל כשעה על אש נמוכה .

בסוף להוסיף מיץ מלימון אחד ונענע יבשה לבשל עוד כ 10 דקות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version