קטגוריות
Uncategorized חגים לביבות צמחוני

מתכון ענתיקה אבל שווה – המציות של פעם

איריס ישראלוב

המציות של פעם

מתכון ענתיקה מפעם

כל סבתא הייתה מכינה

בבוקרו של יום פסח

אם כן איך אתן אוהבות עם סוכר או מלח?

מאת -איריס ישראלוב

המרכיבים – 

5 מצות

4 ביצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה – 

בקערה עם מים הרטבתי את המצות וקיפלתי לארבע.

בצלחת עמוקה טרפתי את הביצים עם המלח והפלפל השחור,

טבלתי את המצה המקופלת בביצה וטיגנתי בשמן חם משני הצדדים.

כיף לפתוח ככה את הבוקר בפסח או סתם לארוחת ערב .

בתאבון וחג שמח!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version