קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי

פשטידת קישואים ופטה שמתאימה לשולחן השבועות

 

Riki Cohen Wandratsch

פשטידת קישואים ופטה קלילה להכנה

מאת – ריקי כהן

המרכיבים – 
4-5 קישואים בינוניים (שטופים לא צריך לקלף)
200 גרם גבינת פטה
100-150 גרם גבינה מגורדת שואהבים (מוצרלה,גאודה,אמנטל)
בצל גדול קצוץ מטוגן במעט שמן זית
כוס קמח (140 גרם)
כפית גדושה אבקת אפייה
חצי כוס שמן
4 ביצים
מעט מלח ופלפל שחור

כפית אבקת מרק ירקות/עוף
קצת שמיר קצוץ (לא חייב)

אופן ההכנה –
בקערה מגרדים בפומפיה גסה את הקישואים.

מוסיפים את הגבינות ושאר המרכיבים ומערבבים היטב.

שמים בתבנית מלבנית קטנה משומנת מעט ומפזרים קצת פירורי לחם מלמעלה (לא חובה).

אופים בחום בינוני גבוה ב 175 מעלות למשך כ 45 דקות דקות להשחמה.
כשהיא חמה היא עדיין רכה , ומתייצבת אחרי צינון.

*אפשר להגיש עם זה דיפ/מטבל שמכינים בקלות משמנת חמוצה עם שום כתוש מעט לימון סחוט ,מלח,פלפל ועשבי תיבול או ירק קצוץ (שמיר או פטרוזילה)

בהצלחה!!!

תגובה אחת על “פשטידת קישואים ופטה שמתאימה לשולחן השבועות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version