עוגת קרמבו נדירה – ללא אפיה – אילנה לוי
המרכיבים-
לשכבת הבסיס-
שרוול וחצי פתי בר
200 גר’ שוקולד מריר
250 מל שמנת מתוקה – חבילה
רבע כוס מים חמים
קרם-
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
ציפוי-
100 גר שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
לטחון במעבד מזון שרוול וחצי ביסקוויטים פתי בר.
להמיס ביחד 2 חפיסות שוקולד מריר – 200 גר’ עם 1 שמנת מתוקה 250 מ”ל ולערבב ביחד עם הביסקוויטים עוד רבע כוס מים חמים לעיסה. לערבב את העיסה ולשטח בתבנית עגולה 26 ולהכניס למקרר.
לשכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה להקצפה – 500 מ”ל, איסטנט פודינג וניל ו – 2 כפות סוכר.
להקציף לקצף יציב ולמרוח על שכבת הבסיס. להכניס למקרר ל – 15 דקות.
ציפוי הגנאש:
חפיסה שוקולד מריר ושמנת מתוקה
להמיס עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה. לקרר מעט ולשפוך מעל שי=כבת הקרם.
להכניס את העוגה למקרר.
בהצלחה – אילנה לוי