קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה אפויה המתכון של פעם

לאה אטיאס

 

עוגת גבינה המתכון כמו של פעםשל סבתא

 

המרכיבים

4 ביצים

500 גרם גבינת שמנת

250 גר גבינה לבנה

גביע  שמנת חמוצה

3 כפות קורנפלור

2 כפות אינסטנט פודינג

2 סוכר וניל

כוס סוכר

לתחתית –

200 גרם ביסקוויט פתי בר

80 גרם חמאה מומסת

תבנית קפיצית 24

אופן הכנה –

לרסק את הביסקוויטים במעבד מזון ולהוסיף חמאה מומסת.

לרפד תבנית בנייר אפייה ולהדק את הביסקוויטים לתחתית.

לשים במקפיא .

בקערת לערבב גבינה סוכר וסוכר וניל לערבב ולהוסיף שמנת, קורנפלור אינסטנט וביצים .לטרוף היטב .

לאחר שהתערובת חלקה

לשפוך את הבלילה שהתקבלה על התחתית של הביסקויטים ששמנו אותה בהקפאה.

לפני הכל ,לחמם תנור על 160.

להכניס את התבנית ולאפות כשעה.

לאחר כיבוי התנור להשאיר לשעה נוספת התנור כבוי.

לפני שמוציאים ומחלצים  לקרר טוב טוב .

להכניס ללילה למקרר, למחרת אפשר לקשט עם  קרם של שמנת מתוקה. חבילה אחת של שמנת מתוקה להקציף עם 2 כפות סוכר .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version