קטגוריות
עוף ראש השנה

המתכון לשניצל עם כל הסודות – האוכל של אמא

 

אושרת שמואל
המתכון לשניצל של אמא
עם כל הסודות
להכנת שניצל מושלם
מאת – אושרת שמואל
המרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים
מיץ לימון
מלח
2 ביצים
כפית חרדל
מעט פפריקה
שום גבישי
מלח
פלפל שחור
צלחת עם פירורי לחם עם שומשום
אופן ההכנה –
שוטפים ומייבשים את השניצל .משרים במעט לימון סחוט מעל  השניצל יוצא עסיסי ורך .
בצלחת לערבב את הביצים עם התבלינים והחרדל.
צלחת שניה להכין עם פירורי לחם ושומשום.
לטבול את השניצלים קודם בביצה אחר כך בפירורי הלחם ולטגן בשמן עמוק.
יוצא מושלם !
להניח על מסננת ואחר כך על נייר סופג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version