עוגת שייש הסטרית!!
גבוההה ורכה בטירוף.
מתכון משתפת נוע אלוני
המרכיבים–
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ או מים
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
גרידה של תפוז
2 כפות קקאו
כפית נס קפה
אופן ההכנה –
נפריד ביצים .
נקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף לא נוקשה מידי.
נערבב בקערה שניה חלמונים עם הסוכר שנשאר.
נוסיף את הנוזלים והשמן.
נערבב ונוסיף את המרכיבים (מלבד הקקאו) ,לבסוף הקמח
ואבקת אפייה .
נקפל פנימה גם את החלבונים המוקצפים.
ניקח כרבע מהתערובת ונערבב עם הקקאו והקפה.
נעביר בלילה לתבנית אנג’ל משומנת.
נערבב את הבליחה החומה מעל וניצור שיש בעוגה.
נאפה 180 מעלות 40 דקות או יותר תלוי בתנור.
בהצלחה .
אפייה רגילה 42 דק גג על 180
** לאפות במרכז התנור ולא בתחתית**