קטגוריות
דגים קציצות ראש השנה

מתכון לדג נסיכת הנילוס ברוטב אדום חריף – איזה פצצה של טעמים הכי מושלם שיש

alia Eden Shmilovich

 

אין כמו דג הנסיכה

אני קונה טרי

אם יש תשיגו טרי

אם לא להפשיר מראש ולהשרות במים עם מלח ולימון

אחר כך לשטוף ולסחוט היטב.

המתכון בהשראת חן במטבח

דג נוסח מרוקאי חריף עם נסיכת הנילוס

המרכיבים-

קילו נסיכה – לחתוך לפילה

שמן לפי טעם כרבע כוס

ראש שום פרוס

כף פפריקה בשמן

כפית כורכום

חצי כפית כורייה – קימל טחון

חצי כפית כמון

3 עגבניות פרוסות דק

כף רסק עגבניות

פלפלים חריף יבשים וטריים לפי טעם אישי

פלפל אדום גמבה 1-2 פרוס

כפית סוכר לאיזון

צרור כוסברה או פטרוזיליה

מיץ לימון להגשה

אופן ההכנה –

לחמם שמן באש נמוכה .

לשים את כל התבלינים ואחר כך את הרסק .

לפתוח בשמן ולערבב.

להוסיף שני שום וכל הפלפלים.

חצי מצרור הכוסברה וכ- 2 כוסות מים .

לבשל 20 דקות.

להוסיף את הדג ולהשקות מלמעלה ברטב.

לתת בישול של עוד 15-20 דקות .

כמובן לראות שלא חסר נוזלים.

להגיש עם כוסברה ומיץ לימון

  • אפשר לשלב
  • פרוסות גזר,
  • חומוס מבושל ,פול וכו’

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version