קטגוריות
חלבי צמחוני

לחמניות זיתים מהירות – טעימות בטירוף

אלונית פליישר

לחמניות זיתים וגבינות בתבניות מאפינס שילדים אוהבים ובקלי קלות

המרכיבים-
כחצי עד 3/4 קופסה שימורי טבעות זיתים  מסונן מנוזל
3 ביצים
גביע קוטג’
100 גר גבנ”צ מגוררת

100 ג’ר בולגרית מגוררת

1/3 כוס שמן –  אפשר שמן זית או חמאה מומסת

כוס קמח תופח
אופן ההכנה-
לערבב הכל היטב בקערה,
מתחילה עם הביצים, טורפת, גבינות, זיתים , שמן והקמח הוא האחרון שמוסיפה לעיסה.
לחמם תנור ל 180 מעלות.
לשים לתבניות שקעים משומנות ולאפות כחצי שעה.
אם אוהבים – פזרו שומשום לפני האפיה…
נחטף ברגע שיוצא מהתנור🔥🔥🔥

לשואלות על התבנית:
כמה אפשרויות –
תבנית סיליקון עם שקעים.
מנג’ט נייר בתוך תבניות שקעים.
מנג’ט רגיל (בריסטול קשיח) למלא ולהניח על תבנית רגילה .
ויש תבניות שקעים חד פעמי .
כולן נהדרות ויתאימו.
לא מסובך ,בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version