לחמניות זיתים וגבינות בתבניות מאפינס שילדים אוהבים ובקלי קלות
המרכיבים-
כחצי עד 3/4 קופסה שימורי טבעות זיתים מסונן מנוזל
3 ביצים
גביע קוטג’
100 גר גבנ”צ מגוררת
100 ג’ר בולגרית מגוררת
1/3 כוס שמן – אפשר שמן זית או חמאה מומסת
כוס קמח תופח
אופן ההכנה-
לערבב הכל היטב בקערה,
מתחילה עם הביצים, טורפת, גבינות, זיתים , שמן והקמח הוא האחרון שמוסיפה לעיסה.
לחמם תנור ל 180 מעלות.
לשים לתבניות שקעים משומנות ולאפות כחצי שעה.
אם אוהבים – פזרו שומשום לפני האפיה…
נחטף ברגע שיוצא מהתנור🔥🔥🔥
לשואלות על התבנית:
כמה אפשרויות –
תבנית סיליקון עם שקעים.
מנג’ט נייר בתוך תבניות שקעים.
מנג’ט רגיל (בריסטול קשיח) למלא ולהניח על תבנית רגילה .
ויש תבניות שקעים חד פעמי .
כולן נהדרות ויתאימו.
לא מסובך ,בהצלחה.