עוגת תפוחים בקערה אחת – אין יותר טעימה ממנה
מאת – אריאלה אביטן
המרכיבים –
6 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
3 ביצים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
2 שקיות אבקת סוכר וניל
שקית אבקת אפייה
כפית וחצי קינמון
קורט מלח
2 וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה –
תחילה ניקח קערה גדולה ומטרפה.
נשים בקערה את הביצים והשמן ונשפוך את כל המרכיבים היבשים למעט הקמח.
נטרוף היטב הכל ונוסיף בהדרה את הקמח תוך כדי ערבוב.
לבסוף נוסיף את התפוחים נערבב מעט וזה הכל ,
בלילת העוגה מוכנה!
נשפוך לתבנית מלבנית גדולה, נכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ45 דק’ עד שהעוגה מעט משחימה.
בהצלחה!