קרקרים בריאים טעימים וסופר קלים להכנה
מאת רותי חקון
את הקרקרים האלה תכינו שוב ושוב
המרכיבים-
כוס קמח כוסמין
חצי כוס שיבולת שועל
כוס מעורבבת של:
גרעיני חמניה,דלעת,שומשום,זרעי פשתן,צי׳ה
2כפות שמן זית
2כפות שמן חמניות (אפשר גם שמן זית במקום)
2 כוסות מים
חצי כפית מלח
אפשר קצת תבלינים כמו קימל או קצח
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה .
לחלק ל-2 תבניות בגודל של תנור – על גבי נייר אפייה –
לשטח דק דק דק עם הכף.
אפייה 170 , 160 מעלות
אחרי 20 דקות בתנור להוציא ולחתוך לריבועים ואז להכניס עד שהם נעשים אפויים וקריספיים