עבמבר ,העוגיה הכי טעימה!!! למביני עניין
עוגיית שקדים של סבתא
המרכיבים-
5 חלבונים
2 כוסות סוכר
5 כוסות שקדים טחונים
כף תמצית שקדים
3 שקיות סוכר וניל
10 גרגירי מסטיקה כתושים
2 כפות קמח או קמח מצה או קמח ללא גלוטן
אופן ההכנה –
החלבונים לחמם יחד עם הסוכר על בן מארי עד שנמס.
לשים את המרכיבים האחרים בקערה או במיקסר לערבב עם החלבונים והסוכר .
לאחר שמתקרר להרטיב ידיים וליצור כדורים .
להטביע במרכז שקד
לאפות 170 מעלות עד שמזהיב