קטגוריות
עוף ראש השנה

עוף בתנור עם תפו”א ובטטה הכי קל וטעים שאכלתם!

 

עוף בתנור עם תפו”א ובטטה
הכי טעים שאכלתם!
המתכון – נוע אלוני
המרכיבים-
חלקי עוף קילו וחצי 3-4 כרעים חצויים
3 תפוחי אדמה קוביות
בטטה לקוביות
4 בצלים חתוכים לרבעים
פטריות קופסא טרי או שימורים
5 שזיפים מיובשים ללא גרעין

מרינדה לעוף- לערבב

שן שום כתוש

רבע כוס סילאן

כף פפריקה

כף מרק עוף או מרק בצל /פטריות

כפית פלפל שחור

כפית גריל עוף או שום גבישי

כוס מים

רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה –

לערבב את חלקי העוף עם המרינדה.

לסדר בסיר רוסטר לתנור את כל המרכיבים כולל חלקי העוף .

סוגרים עם המכסה .

במהלך האפייה לבדוק ולהוסיף קצת מים בהתאם .

180 מעלות לשעה וחצי ויש לכם ארוחה מדליקה

בלי לעבוד קשה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version