עוף בתנור עם תפו”א ובטטה
הכי טעים שאכלתם!
המתכון – נוע אלוני
המרכיבים-
חלקי עוף קילו וחצי 3-4 כרעים חצויים
3 תפוחי אדמה קוביות
בטטה לקוביות
4 בצלים חתוכים לרבעים
פטריות קופסא טרי או שימורים
5 שזיפים מיובשים ללא גרעין
מרינדה לעוף- לערבב
שן שום כתוש
רבע כוס סילאן
כף פפריקה
כף מרק עוף או מרק בצל /פטריות
כפית פלפל שחור
כפית גריל עוף או שום גבישי
כוס מים
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה –
לערבב את חלקי העוף עם המרינדה.
לסדר בסיר רוסטר לתנור את כל המרכיבים כולל חלקי העוף .
סוגרים עם המכסה .
במהלך האפייה לבדוק ולהוסיף קצת מים בהתאם .
180 מעלות לשעה וחצי ויש לכם ארוחה מדליקה
בלי לעבוד קשה.