קטגוריות
Uncategorized טבעוני צמחוני ראש השנה

מתכון לקישואים ממולאים שלא תפסיקו לאכול

 

Ariella Goldman
קישואים ממולאים ברוטב חמצמץ צמחוני
המתכון של אריאלה
המרכיבים-
4 קישואים עגולים
2 קישואים מאורכים ,חצויים
מלית :
 לערבב יחד בקערה :
2 כוסות מידה אורז עגול מבושל חצי בישול עם 3 כוסות מים
1 קופסה עגבניות מרוסקות במיץ
כף גדושה רסק עגבניות
חופן נדיב עלי סלרי קצוצים דק דק
4 שיני שום כתושות
מיץ טרי סחוט מ 1 לימון בינוני
מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית פפריקה, חצי כפית כורכום
לרוטב:
לערבב בקערית :
רבע כוס שמן
3 כפות רוטב טריאקי / או סילאן / או רכז רימונים
3 כפות גדושות רסק עגבניות Mutti
מיץ סחוט טרי מ 2 לימונים
כף פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כף מלח / אבקת מרק עוף
כפית תבלין מלח לימון
כוס וחצי מים ( אם חסר להוסיף בהתאם)
אופן ההכנה –
לרוקן את הקישואים ולמלא בנדיבות במלית אך לא לדחוס כדי לאפשר לאורז לתפוח ולהתבשל היטב .
לסדר את הקישואים בשכבה אחת בסיר
רוטב:
לערבב בקערית :
רבע כוס שמן
3 כפות רוטב טריאקי / או סילאן / או רכז רימונים
3 כפות גדושות רסק עגבניות Mutti
מיץ סחוט טרי מ 2 לימונים
כף פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כף מלח / אבקת מרק עוף
כפית תבלין מלח לימון
כוס וחצי מים ( אם חסר להוסיף בהתאם)
 למזוג מעל הממולאים את הרוטב ואז להוסיף מים רותחים בהתאם לצורך. מים צריכים להגיע עד שלושת רבעי מגובה הממולאים .
להניח צלחת חסינת אש מעל הממולאים כדי שלא יצופו
להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה קטנה ולבשל כשעה וחצי .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version