סלט תירס בצבעים שכולם אוהבים מאת – צביה אורן המרכיבים – פחית שימורי תירס בצל סגול פלפל אדום מלפפון ירוק מלפפון חמוץ 2 גבעולי סלרי לתיבול: 2 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם מעט פפריקה מתוקה 2 כפות סילאן כפית חרדל אופן ההכנה – תחילה נפתח את שימורי התירס, נסנן מנוזלים ונשפוך לקערה […]
חודש: מרץ 2025
עוגיות בצק פריך מגולגלות נוטלה וקינמון שיגעון מאת – חנה אלבז אזנקוט המרכיבים – לבצק: 4 כוסות קמח אבקת אפייה 4 כפות סוכר 2 ביצים 2-4 כפות מים 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות למילוי: ממרח נוטלה קינמון אופן ההכנה – להכנת הבצק נשים את כלל מרכיו בקערת המיקסר או מעבד מזון. נפעיל את המיקסר […]
עוף בתנור עם תפו”א ובטטה הכי טעים שאכלתם! המתכון – נוע אלוני המרכיבים- חלקי עוף קילו וחצי 3-4 כרעים חצויים 3 תפוחי אדמה קוביות בטטה לקוביות 4 בצלים חתוכים לרבעים פטריות קופסא טרי או שימורים 5 שזיפים מיובשים ללא גרעין מרינדה לעוף- לערבב שן שום כתוש רבע כוס סילאן כף פפריקה כף מרק עוף […]