המתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח
מהממת
ענת חן
המרכיבים –
5 ביצים
חצי כטס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
כפית נס קפה
הקרם –
500 מל שמנת מצוקה
חצי כוס בוכר
אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת חמוצה של פעם
לשוקולד-
100 גר שוקולד מריר
150 גר שוקולד חלב
שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
לתחתית-
להפריד ביצים
להקציף 5 חלבונים
להוסיף חצי כוס סוכר לקצף יציב.
להוסיף חלמונים
חבילת פודינג שוקולד
וכפית אבקת נס קפה.
לערבב.
להעביר תבנית 26 קפיצית ולאפות 20 דקות בחום 170 מעלות בתבנית משומנת.
לקרר
לקרם-
להקציף 500 מ’ל שמנת מתוקה.
חצי כוס סוכר
פודינג וניל אחד
לערבב עם 2 שמנת חמוצה של פעם.
לשטח על התחתית שאפינו.
להעביר למקפיא.
לציפוי-שמנת מתוקה אחת
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר.
לצפות מעל ולהעביר למקרר.