כמות כפולה
המרכיבים-
200 גרם חמאה או מחמאה
2 כובות מים
כפית מלח
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
8 ביצים
אופן ההכנה –
להמיס 200 גרם חמאה או מחמאה עם מים מלח וסוכר.
להוסיף 2 כוסות של קמח
ושקית אחת אפייה.
לערבב היטב.
לצנן .
להוסיף בהדרגה 8 ביצים
אחת אחרי השניה .
לזלף בעזרת שקית זילוף פרחי פחזניות.
לאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה מבלי לפתוח את התנור.
לאחר הקירור.
להכין כל מילוי שאוהבים פרווה או חלבי.
הקרם –
2 שמנת מתוקה או פרווה
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
2 כפות מחית פיסטוק
או קרם קינדר
לחצות את הפחזניות ולזלף קרם פנימה .
לפדר באבקת סוכר.