פשטידת ברוקולי מתאימה גם לשבועות.
צביה אורן
המרכיבים –
חבילה ברוקולי טרי
חצי קילו בערך .
3 כפות מיונז
שמנת חמוצה
3 ביצים
4 כפות קמח
100 גר פטה
100 גרם צהובה
חצי כפית מלח
פפריקה מעט
אופן ההכנה –
מפרידים את הברוקולי לפרחי ברוקולי קטנים.
חולטים במים חמים על אש
קטנה כ- 8 דקות שיהיו יציבים
מסננים ומקררים.
מוסיפים לקערה
מיונז, שמנת ,ביצים
ו 4 כפות קמח מוסיפים גם תבלינים.
מוסיפים גם הגבינות מפוררות ומגורדות
מערבבים הכל יחד .
משאירים מהצהובה בצד לפזר למעלה. משאירים בצד מעט פרחי ברוקולי כדי לשים מעל התבנית
ומעט גבינה צהובה מגוררת.
מכניסים את כל מצרכים, לבלילה אחידה.
מניחים בתבנית בינונית משומנת.
מישרים קו, מפזרים עוד כמה פרחי ברוקולי מעל.
ומעל הכל מפזרים גבינה צהובה.
אופים -180 עד שהיא זהובה