קטגוריות
Uncategorized

שקאק – עוגיות מסורתיות לשבועות

עוגיוצ כעאק שקאק מסורתיות לחג השבועות

מבית אמא

 

מלכה כחלון

מתכון לעוגיות

המרכיבים

קילו קמח מנופה

כוס וחצי סוכר

2 וניל

4ביצים

שקית אפיה

וכפית מוניקה – חומר תפיחה אם אין שימו סודה לשתייה

גרידת תפוז

כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים טבעי

כף ערק לנטרל ריח של ביצים

כוס שומשום קלוי

אופן ההכנה –

בקערת המיקסר

להכניס ביצים סוכר ושאר המצרכים

בהדרגה להוסיף קמח.

הבצק רך ונעים אם חסר

קמח להוסיף.

ניתן לבצק מנוחה קצרה ואז ליצור צורות

או למכונת עוגיות .

 

אפייה 180 מעלות עד שזהוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version