מתכון באהבה מאת מרסל אזולאי
המרכיבים –
6 ביצים
כוס ורבע קמח
1אבקת אפיה
1סוכר וניל
4 כפות קקאו
כוס מים חמים עם כפית נס קפה
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
אופן ההכנה –
להפריד ביצים להקציף את החלבונים עם כוס סוכר.
בקערה נוספת לשים את החלמונים ולהוסיף שמן ולערבב .
לאחר מכן להוסיף את המים והקקאו הקמח האפיה ואת האבקת סוכר וניל .
לקפל את החלבונים לתוך התערובת בעדינות עד שמתקבלת בלילה חלקה .
להעביר לתבנית 26 קפיצית .
אפייה 180 מעלות כ- 40-50 דקות לבדוק שהעוגה יציבה במרכז.
לאחר קירור להכין קרם שוקולד .
לקרם שוקולד-
150 גרם שוקולד
חצי מיכל שמנת מתוקה/או חצי קצפת צמחית להמיס לדקה במיקרו
לקישוט מעל להוסיף חלווה מסולסלת ,
בהצלחה שבת שלום