המתכון לקובה אורז הכי טעים שיש
ללא גלוטן
ירדנה ג’נאח
המרכיבים-
3 כוסות אורז
6 כוסות מים
כפית מלח
כפית כורכום
מעט פלפל שחור
ביצה
350 גרם חזה עוף טחון
מילוי –
בצל
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
חצי כפיט בהרט
אופן ההכנה –
נבשל במים את האורז עם מלח ,פלפל וכורכום.
לבשל עד שהמים מתאדים והאורז דביק .
לתת לו להתקרר
מוסיפים לאורז ביצה ,עוף טחון ומערבבים טוב טוב לבצק.
מכינים את המלית –
מטגנים בצל אחר כך מוסיפים את הבשר ומאדים עד להשחמה .
מוסיפים פטרוזיליה ותבלינים.
ממלאים את הבשר בקובה.
אפשר לטגן או לבשל בכל רוטב ומרק של קובה