קטגוריות
צמחוני קציצות

לביבות עם מרכיב סודי – לא תאמינו ממה אפשר להכין לביבות הכי טעימות

צביה אורן

תקשיבו טוב !

יש בלביבות האלה מרכיב שלא תאמינו אבל טעים ומשבח את הלביבה

וגם היא יותר בריאה.

קינואה זה המרכיב !

 

 

לביבות קינואה עם ירקות
מאת צביה אורן
המרכיבים-
1 כוס קינואה טרי קולור(בשלשה צבעים )
3 תפוחי אדמה מקולפים ומגוררים
2 גזרים קלופים ומגורדים
1 בצל מגורד
2 קישואים מגורדים
חצי כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
3 ביצים
4 כפות קמח כוסמין או כל קמח שיש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
את הקינואה משרים במים, שוטפים היטב ומעבירים לסיר
עם 2 כוסות מים
כפית שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום
לבשל עד שכל הקינואה מבושלת .לסנן
להניח בצד.
 תפוחי אדמה מקולפים ומגוררים
2 גזרים קלופים ומגורדים
1 בצל מגורד
2 קישואים מגורדים
להעביר למסננת להוצאת נוזלים
לערבב בקערה עם חצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
3 ביצים
4 כפות קמח כוסמין או כל קמח שאוהבים.
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
לערבב היטב, להוסיף את הקינואה המבושלת.
לערבב טוב .
אחר כך עם הידיים יוצרים קציצות .
די גדולות ולא שטוחות
מחממים מחבת ומטגנים בכל הצדדים.
טעים ומאד מיוחד.
לצד בטטה לבנה יפנית וסלט ירוקים.

עוד מתכונים לתשעה באב 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version