אין על עוגת הבית לצד הקפה של הבוקר
עוגת שיש עסיסית שלא מוותרים לי עליה
עוגת הבית / איילת ממן
להדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות
תבנית עם חור בקוטר 24
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח תופח
לשוקולד-
100 גר שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
להמיס דקה במיקרו שוקולד מריר עם 4 כפות שמנת מתוקה (חלבי או פרווה) לערבב היטב ולשמור בצד.
להקציף 4 ביצים על המהירות הכי גבוהה ולהוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף כמה דק עד לקציפה תפוחה ובהירה,
להנמיך למהירות בינונית ולהוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, כוס מיץ תפוזים סחוט טרי,
וקמח תופח (או קמח רגיל עם 1 אבקת אפייה)
להקציף מעט עד לאיחוד בלבד,
לחלק את הבלילה ל- 2 .
להוסיף לחצי אחד את השוקולד שהמסנו ולערבב לאיחוד,
לשמן היטב תבנית 24 ולשפוך חצי מהתערובת הלבנה , ואז חצי מהשוקולד, ושוב חצי לבנה וחצי שוקולד
ולאפוץ בערך 40-50 דק,
לבדוק שיוצא קיסם יבש,
בהצלחה איילת